Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02 21:10 - Кой ще скочи в пропастта?
Автор: andorey Категория: История   
Прочетен: 650 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Европейският елит има нелеката задача да набута страните си във войната, като прати армия, но някак без да праща хора. Квантово ирационалната глупост, в която няма нищо квантово, е обзела почти всички лидери. В литературата това се нарича оксиморон. Във финансовата сфера – това се нарича добро финансово управление, пренасочващо парични потоци от болници към оръжейни заводи. В политиката бих го нарекъл действие, което поражда смърт.

    Стоя и гледам вече трети ден как клетите омотани в зависимости независими лидери умуват да се набутат във война, но без да се набутват. Като погледнете този цирк отдолу (защото ние сме долу) изглежда като редица ненормалници, които стоят на ръба на пропастта, нахъсват се взаимно за скок и периодично викат „хоп“ с надеждата някой да се излъже и да скочи. Но никой не скача. След това с полу гузни очи и въздишки насрочват симпозиуми, конференции и излизат от положението като бучат украински знамена на вече откровено неподходящи места. И така до следващия път.

    Лошото е, че в редицата на идиотите сме и ние, и като че ли даваме сериозни знаци, че сме топ идиота в компанията, който наистина след поредното „хоп“ може да скочи в пропастта. И защо да не го направи, като тези които взимат решението за скок много добре знаят, че самите те ще бъдат защитени, децата им също, а и сигурно вече имат по една вила на едно по-топло място, където могат да се отдадат на доживотна почивка. Или са дали такова основание за изнудване, че нямат мърдане. Казват им скачай – и те скачат.

    Въпросът е, как ние нежелаещите да скачаме в пропастта да се отървем? Как да излезем от тази определено пагубна за нас ситуация?

    Тук вече не говорим за повишаване цени, инфлация или недоимък. Говорим за живот.

    Ако се вгледаме в репортажите, които не се излъчват по официалните ни телевизии ще видим, че с ритници и псувни в последния момент не става. Виждаме как клетите украинци ги ловят като кокошки. Жени, момчета, възрастни, млади, болни, луди – всички. Товарят ги в микробуси и ги откарват към безследното им изчезване. Точно така. Украйна не отчита убити. Тя отчита безследно изчезнали, защото за тях не се налага да се плащат обезщетения. Нали схващате, че ако вземем да изпратим един влак българчета на заколение, ще ни ги върнат само по документи и то като безследно изчезнали? Или се съмнявате?

    Също виждаме, че с референдум пак няма да стане. Референдумите вече дори не си дават труда да ги анулират. Просто ги хвърлят в кофата за боклук. Кауза „Майки, които искат да спасят децата си“ също не работи. Обещавам ви и, че и с извънредни избори няма нищо да се получи.

    Остава ни да се трансформираме в нещо, което не подлежи на изпращане на фронт и безследно изчезване. Всички здравомислещи хора трябва да се замислят кой точно пол искат да придобият, но преди това да проверят дали съответния пол подлежи на мобилизация.

    Не че и на това европейските елити няма да намерят цаката, но поне ще има няколко месеца, докато бюрократичната машина се пренастрои на режим „изключения при защитата на еднорозите, произхождащи от задния двор на Европа“.

    Надявам се да съм ви помогнал. Успех на еднорозите!

 

Емил Йотовски

сайт  fakti.bg




Гласувай:
5



1. radoykova - В написаните два въпроса в удебе...
29.02 09:38
В написаните два въпроса в удебелено черно, "как да се отървем", "как да излезем от ситуация" прозира егоизмът и манталитета за "спасяване поединично" на българина.
Трябва да се мисли общонационално, да се говори за спасението на България и Славянските народи като наш общ дълг и задача за изпълнение със задружни, колективни усилия!!!
Едно лекарство против въвличане във война на народа ни е да прекрати да разпространява русофобия. Така, може да се работи профилактично за намаляването и преодоляването на русофобията и да се живее разумно, мъдро, в нравствена чистота.
Колко хора имат такава мотивация, такъв ориентир, такова желание, колко? Отговорете си честно!
Следващият момент е, че ако България не желае да воюва, то тогава трябва да спре да праща оръжия, боеприпаси и да оказва всякакъв вид военно-техническо съдействие. По този въпрос - пропускам да коментирам.
Също така трябва да прекрати войната с паметниците, паметните символи и знаци, с фалшифицирането на историята, с подмяната на ценностите. И тук пропускам да правя очевидните констатации какво имаме наяве.

Е, какъв резултат тогава да очакваме?
Народонаселението носи своята лична отговорност за всичко случващо се.
цитирай
2. andorey - Напълно съм съгласен г-жо Радой...
29.02 12:01
Напълно съм съгласен г-жо Радойкова. Нашите политици и видни личности уж интелектуалци, учат в момента хората да мразят - Русия, руснаците, Путин и т.н. Сеят омраза и по този начин разделение.
цитирай
3. radoykova - да, така е
29.02 15:17
В този ред на мисли, заглавието "към пропастта" е много точно! Това е пропаст, в която българският народ не бива да пропада, защото последствията са безвъзвратни!
Светли поздрави,
щом има мислещи хора като вас, Андрей, които да дават гласност на възгледите си, има надежда!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: andorey
Категория: История
Прочетен: 2179844
Постинги: 358
Коментари: 2337
Гласове: 5635
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930