Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 08:18 - Потомците на Анубис
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 3925 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

Не, това не е фантастика. Това не е само минало. Кошмарът отново дойде при нас. Предстоящата битка ще е последна и фатална. Фатална за тях или фатална за нас. Това решаваме ние, не те.

***

Расата, която ни превзема

Не, за евреи и за цигани няма да говоря. Сред еврейската общност има представители на всички земни раси, а циганите са преследвани и мачкани по цял свят не по-малко, отколкото сме преследвани и мачкани ние, българите. Имам предвид расата, която в момента се е заела да унищожава човешкия род и да заеме мястото му на планетата Земя. Потомците, реалните потомци на съществото, познато в древния Египет като Анубис.

Знам за тях отдавна, липсват ми достатъчно доказателства. Търся ги вече години. Намерих малко, други не успях да намеря. Неприятното е, че не мога да си позволя да чакам повече. Макар изследванията ми да не са завършени, ще се опитам да дам някои сведения, както и отправни точки за търсене на нови факти. Може би някой ще извърши онова, което за мен се оказа непосилно.

Вече хилядолетия те са сред нас. Идват постоянно с едно и също намерение. Да ни изтласкат от тук, да ни унищожат, да ни покорят, но да заемат мястото ни и да станат господари на нашата засега планета. На все още нашата планета, която наричаме Земя. През Средновековието имали именно тях предвид, когато говорели за ликантропите, за върколаците, за хората-вълци. В старата българска митология това са човекоподобните змейове. Тези категории имат и една друга обща черта, освен външния вид. Те могат да променят облика си. Ту са хора, ту не са. Имам сериозни основания да смятам, че химерите от древноелинската митология спадат към същия род. Това са и горгулите,  с чийто статуи е осеяна цяла западна Европа. Някъде се споменават под името чахкли. Много имена за едно и също. За един и същ биологичен вид, който няма аналог сред биологичните видове на Земята.

Те не са точно извънземни. Наричам ги условно ликантропи или песоглавци, кинокефали заради удължените им муцуни и заради способността си да променят своя външен вид, макар да нямат нищо общо с вълците и въобще с бозайниците. Може би не го правят реално, а само използват нещо като хипноза, това не знам. Но поне така изглежда.

От хилядолетия се опитват да завладеят човешкия свят, но не могат заради някои Небесни закони. Тези закони не могат да бъдат нарушавани, за разлика от законите на демокрацията, които ако бъдат спазени, същата демокрация ще загине.  Според Небесните закони никой разумен вид не може да завладее света на друг разумен вид, освен ако не бъде поканен да го направи. Ликантропите присъстват в почти всички древни митологии, има ги и в българската. Наричали сме ги „змейове”, което също е неточно. Може би оттам идва идеята сега да ги наричат „рептилии”. А те са нещо различно, биологичен вид, какъвто не познаваме.

Досега хората са ги отхвърляли, не са ги приемали като свои и дори като приятелски настроени, а напротив. Сега изглежда ситуацията се е променила.

Каква е промяната в ситуацията? Слугите на Мадам Йехова, тъмния демон от Бездната са хора по произход. Но са се самоумъртвили с доброволното си съгласие да се покорят на Демона. Самоотделили са се от човешкия род. Те, които наричат себе си „Господари на света” всъщност не могат да съществуват като свободни човеци. Те могат да бъдат само роби, слуги, нищо повече. И сега, когато тяхната господарка умира, си търсят нов господар, на когото да служат. Ще се опитат да ни подлъжат и ние да се покорим на новите им господари, да ги приемем като приятели и закрилници. Направим ли го, това ще бъде краят на човешкия род.

Мисля, че няма да успеят, и че хората ще намерят истински приятели, които да им помогнат. Но и от нас се изискват някакви усилия.

Мислех, че ще ми спрат Интернета снощи. Изглежда съм сбъркал с един ден. Но вярвам, че успях да дам някои отправни точки, преди да се оттегля окончателно. Благодаря ви, че бяхте с мен, както обичаше да казва д-р Уилям Пиърс. Пътешествието ни едва започва.
Откъде идват и как точно идват, ще се опитам да го докажа по-късно. Сега е полезно да знаем какво точно вършат и как го вършат след като дойдат тук. После идва ред на следващия въпрос – с кои именно представители на човешкия род са се съюзили и каква дейност развиват сега, в този момент? Нов Световен ред, Глобализъм, химическо пръскане от въздуха, ваксини, идеята за „Златния милиард” и още много нелогични действия на човешките управници – не са ли дело на тези същества, дошли дявол знае откъде? Ако приемем, че превръщането на Земята в непригодна за живот от човешкия род, то трябва да признаем, че нито евреи, нито ционисти, илюминати, банкери могат да се стремят именно към това. Защото тогава планетата ще стане непригодна за живот и от тях. Има нещо сбъркано, нещо много, ама много сбъркано. И ние сме длъжни да разберем кое е то. Ако искаме нашите деца и внуци да живеят.

image

Какво е това, никой биолог не може да определи. Но е реалност, изхвърлена от морето.

***

Все по-често на различни места, в различни страни, на различни континенти по цялата Земя взеха да се появяват странни трупове. Трупове на животни и на хуманоиди с различни размери, които не могат изобщо да бъдат класифицирани. Върху Юпитер и върху Слънцето започнаха все по-често да падат немалки по размер небесни тела, взели се сякаш от Нищото. На различни планети в Слънчевата система започнаха странни, необясними процеси. Включително затопляне, много по-бързо затопляне от това на Земята. Затопля се Марс. Затоплят се спътниците на Сатурн. И там ли е от вредни емисии на газове, предизвикващи парников ефект? Какво се случва, защо се случва и кой го случва? Много въпроси, а отговори няма. А отговори няма, защото не сме почнали да задаваме въпросите достатъчно настойчиво. Или пък не сме намерили точните, правилните въпроси. Ами да се запознаем с още малко факти, а после да започнем да питаме? Като идея не е лошо. Да видим как ще се получи на практика.

image

В един и същ исторически период, от едни и същи творци били изработвани скулптури едновременно различаващи се едни от други, но и притежаващи твърде еднакви черти. Многократно съм си мислил, че това са представители на различни раси, но принадлежащи към един и същ биологичен вид. Както и част от животните, населяващи техния свят.

***

Малък конкретен пример

Напоследък усилено се обсъжда темата за бездомните кучета и да закрилата, оказвана им от неправителствените, а всъщност надправителствените „еко” организации. Обичали животните, казват. Хубаво. Ама защо обичат само кучетата? Защо не обичат котките, те са много по-полезни и никак не са опасни. Защо не обичат таралежите, костенурките, елените, сърните? Защото надправителствените организации се финансират от Джордж Сорос. А пък господарите на Сорос са слуги на песоглавци.

Нещо повече, много повече. Антихристът, когото очакват според редица автори е син на песоглавци. Който е гледал филма „Поличбата” да си спомни за рождената майка на Деймиън, едно животно чакал. Само че сцената от филма далеч не е случайна. Легендата за вещицата Чакал, която ще роди Сина Погибелен не е от вчера. Ще почна отдалеч.

(Следва продължение)

 

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996771
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031