Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2023 22:33 - НОВИНИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ ОТ УКРАИНА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Новини   
Прочетен: 2809 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
   В последно време какво става по света научавам от социалните мрежи. За мен те са истината, там изгря свободата. Наскоро свободата ще изгрее и над Украина, ще им я изгрее Путин. Ето какво научих за случващото се в Украйна от двама мастити нетови изявявачи. Отбелязвам, че същото ми го натъкват още стотици. Как да им не вЕрвам...

   Първата статия:

 Изчезнаха от СММ хвалбите за победите на фашагите в Окрайна! Обявен е свободен лов на уркомесо в Полша!

 https://rusvesna.su/news/1674730515  

„Провалите на украинската армия по фронтовете станаха толкова очевидни, че не могат да бъдат скрити. Вече не можем да чуем гръмките изявления на украински, американски и европейски политици, включително полски, за неудържимото и победоносно настъпление на въоръжените сили на Украйна.
Човешките загуби на украинската армия са колосални и вече не могат да бъдат попълнени от вътрешни резерви.
    Километри гробища с военни гробове се простираха във всички градове на страната, което провокира нова вълна на мобилизация“, пише полското издание Niezalezny Dziennik Polityczny. Изданието се позовава на интервю за портала wPolityce.pl на бившия командир на сухопътните сили генерал Валдемар Скшипчак, който потвърждава, че „украинците са избягали от зоната на военните действия, а тези, които са останали, имат впечатлението, че не им пука дали Там управляват украинци или руснаци. Отчаян, украинският режим се обръща за помощ към полския. За да се компенсират по някакъв начин загубите в живата сила, беше решено да бъдат привлечени в армията бежанци, напуснали Украйна и живеещи в съседни страни, обяснява авторът на статията Якуб Мозняк. Полските власти организираха мащабна кампания сред собствениците на жилищни помещения с призив да предоставят информация за украинците, живеещи в техните къщи и апартаменти.
Днес в Полша, утре и в България! Че много укропаплач се навъди у нас!

   Втората статия:

             Ген. Димитър Шивиков


     Един мой приятел и колега вчера написа, че тези безполезни идиоти ще са първите, които ще си направят сюнет, ако се върне турското робство. Добре е, че слагачеството и лизачеството не се разпространяват сред нормалните хора у нас.
Тези са изпаднали в състояние на депресивна логорея и може би си фантазират, че самите те са на фронта и разказват от позицията на очевидци на случващото се. Що за олигофрен трябва да бъде човек, че да твърди и отстоява подобни налудничави идеи, че бъдещите танкове на НАТО ще обърнат хода на операцията.
Абе, идиоти, учили сте военна история - Хитлер концентрира при Курск повече от 2700 танка, за другата бойна техника няма да споменавам, и в резултат на тази битка руските танкове дефилираха в Берлин и другите немски градове. НАТО с евентуалните 100-на танка ще раздразнят Русия и резултатът ще бъде хиляди безсмислени украински жертви, принесени в курбан за чужда кауза и връщането на Украйна в лоното на справедливостта.
Препоръчвам ви, идиоти, да се пренастроите в изказванията си и да започнете да тренирате целуване на ръцете на Путин, защото ще оцените неговото търпение и водене на операцията с максимална степен на щадене на невинни жертви! Ще има продължение! Бивам упрекван, че само пиша, не, не пиша само, но това също е форма да се каже другата гледна точка по случващото се.Моята цел е да се вдъхне кураж и надежда сред народа, да се осъзнае, да се пробуди и да започнем да се борим заедно за нашите права и интереси, а не за чуждите интереси.
Ще качвам мои снимки с униформа, защото съм български генерал, защото съм я заслужил лично тази униформа, с която се гордея и защото съм се клел да отдам сили и воля за защитата на моята Родина България!
Долу мръсните ви ръце от снагата на Отечеството, национални предатели! За България всички да се обединим, българи! Да изрежем тумора на предателството!

   image 

               Войната е мир.       Свободата е робство.      Невежеството е сила.










Гласувай:
5



1. vmir - Ясно - украинците са петимни да бъдат освободени от оковите на фашизЪма.
27.01.2023 01:02
Нещо повече - окуражени и ощастливени от близката свобода, те започват да ни съчувстват и да ни желаят щастие като тяхното. Мисля обаче, че патриотите у нас не са много и предателите ще скочат да се бият с руснаците под измамния претекст, че не ние, а те са ни нападнали. Затова най-добре ще е путин да не праща войски у нас, достатъчно ще е да ни нацели с няколко ракети, дето и една от които превръща США барабар с Англия в радиоактивно стъкло. Но първо ще трябва да предупреди патриотите да се изнесат извън България. А след като тресне, денацифицира и демилитаризира всички останали, патриотите ще се върнат триумфално в България и ще я превърнат в място за най-щастливите хора и животни на планетата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184169
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031