Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2022 07:52 - Украйна загуби тази война!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 4981 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 13.09.2022 10:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Дъглас Абът Макгрегър, роден на 4-ти Януари 1953 г., е пенсиониран полковник от Американската армия, служител в Администрацията на Тръмп, консултант, писател и телевизионен коментатор.


 

image

 

Полковник Макгрегър: 

„Украйна загуби тази война. Дори бих казал, че я загуби преди известно време. Сега, това става толкова очевидно, че дори най-пламенните поддръжници на войната на Киев срещу Русия в Лондон, Берлин, Париж и Вашингтон не могат да възразят и да кажат нещо друго. Предполагам, че някои може да го сторят, но истината е, че ВОЙНАТА СВЪРШИ! Украинците ежедневно губят някъде от 500 до 1000 убити и ранени войници.

Армията им е успешно унищожена. Те изпращат на фронта резервисти [аналог на Американската Национална гвардиядиректно в месомелачката, а Руснаците спокойно и методично унищожават всичко, което се появи. Русия вече започна да консолидира контрола си над 25-30% от Украйна там, където преди това Украинските сили са преустановили нападенията си. Под контрола на Москва е територията, на която се падат около 80% от Украинския Брутен Вътрешен Продукт. Така че аз очаквам Руснаците да задържат териториите и да ги включат в Русия. Те ще ги анексират. Тези територии исторически са били Руски – и сега отново... 

Прочетете в:

 

 

 

КНИГА ТРЕТА: Коронавирус – грандиозна Икономическа криза, водеща към Световната Тирания на Постхуманизма












Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393609
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168