Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2015 09:13 - Съставни или двуцифрени числа - Символика на Кармичните числа! Линда Гудман
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 36414 Коментари: 0 Гласове:
1



 КАРМИЧНИ ЧИСЛА

(Съставни или двуцифрени числа)

Науката номерология основана на учението на древно еврейската кабала и халдейската азбука. Единствената вярна и точна числова система.

             Значение на съставните (двуцифрени) числа: разкриват или показват кармичните влияния и предричат съдбата на човека или целостта, която може да бъде направлявана и в крайна сметка неутрализирана, ако се вслушате в съветите, дадени в определенията на числата. Съставните (двуцифрени) числа са свързани по-скоро с духовната страна на живота, например с кармата и съдбата. Би могло да се каже, че планетите и знаците в астрологията, както и числата в номерологията са символи на езика на нашите Създатели.

 

Пример: Кармични и лични числа

Дата на раждане:              24=6 (кармично и лично число)

Цялата дата на раждане: 24. 08. 1970 = 6+8+8 = 22 = 4

Личната година:                24. 08. 2000 = 6+8+2 = 16 = 7(24. 08. 2001)

(От рожден ден на предходната година до рожден ден на следващата)

Пример:Светла Тасева Тасева

               936131  119631  119631

                   23   +   21   +   21

       5     +   3     +   3 = 11 = 2 (кармично и лично число)

 

Халдейската азбука:

Азбука (Латиница)

 

A=1                H=5                N=5                U=6

B=2                I=1                  O=7                V=6

C=3                J=1                 P=8                W=6

D=4                K=2                Q=1                X=5

E=5                L=3                 R=2                Y=1

F=8                M=4                S=3                 Z=7

G=3                                       T=4    

 

Азбука (Кирилица)

 

1          2          3          4          5          6          7          8          9

А         Б          В         Г          Д         Е         Ж        З          И

Й         (К)       Л         М         Н         О         П         Р         С

Т          У         Ф         (Х)       Ц         Ч         Ш        Щ        Ъ

Ь          (Ю)     Я

К, Ю=11

Х=22


    10 - Колелото на съдбата

     10 е олицетворявано от Изида и Озирис. Това е числото на възхода и падението в зависимост от желанието на конкретния човек. Той ще се прочуе с добро или с лошо, според своите постъпки. 10 е в състояние да пробуди любов или омраза, уважение или страх. А също да вдъхне чест или безчестие - при него средно положение няма. Всяка случка зависи от решението на човека. Числото е символ на Любовта и Омразата. Хората с число 10 притежават вродена способност да осъществяват творческите си хрумвания, тази сила обаче трябва да бъде прилагана мъдро, тъй като абсолютната съзидателност съдържа в себе си своята противоположност - абсолютното унищожение. Самодисциплината и безграничното състрадание трябва да съпътстват първата сила, за да се избегне трагедията на втората. Дисциплината трябва да предхожда Властта. За нещастие някои хора с число 10 не успяват да реализират своя потенциал и като последица заживяват с дълбоко вкоренено огорчение, заради което се чувстват несретници и понякога се държат високомерно и нагло, за да скрият съвсем безпочвеното чувство за непълноценност.

     11 - Лъв с намордник - стиснат пестник

    Това е число на изпитанията и предателството от страна на другите. Изобразявано е с двама души от един и същи или от различни полове - олицетворява и две коренно противоположни ситуации. И в двата случая липсват допирни точки между интересите и трябва да бъде преодоляна намесата на трета сила. Могат да се появят и трудности, свързани със заблудата за раздяла. За да се избегне чувството на огорчение и провал, разнородните цели трябва да се обединят. Две сили или две желания се противопоставят едно на друго и в крайна сметка трябва да се обединят, за да бъде постигнато щастие.

      12 - Жертвата

    Хората с това число често ще бъдат жертвани заради кроежите и интригите на другите. 12 ви предупреждава, че трябва да бъдете нащрек във всяка ситуация и да се пазите от престорени ласкателства, с каквито някои ви обграждат, за да постигнат собствените си цели. Отнасяйте се мнително към онези, които ви предлагат високи постове, и внимателно анализирайте подбудите им. Не всички са двуличници, но е за предпочитане да си отваряте очите на четири. Хората с това число често са склонни към припряност и безпокойство, породени от необходимостта да жертват личните си цели заради амбициите на другите. Не бива да подминаваме и едно второ значение на това число. 1 е учителя (бил той някой човек или самият Живот). 2 е коленичилият покорен ученик. 12 олицетворява обучението на всички високи равнища, покорството и жертвите, необходими, за да натрупате познания и мъдрост и в духовен, и в интелектуален план. Пожертвате ли разума в името на чувствата, съзнанието ще получи всички отговори, които търси. Търсете в него решението. Ако се отнасяте внимателно към изискванията на обучението, мъките ви ще свършат и вие ще преуспеете.

            13 - Духовно прераждане - промяна

    13 не е фатално число, както вярват мнозина. В древността са твърдели, че “който знае как да използва числото 13, ще се сдобие със сила и власт”. 13 е число на размириците и разместването на пластовете, за да бъде разчистен теренът. Свързано е с властта, която, ако е използвана от себични подбуди, ще донесе самоунищожение. То ви предупреждава да се пазите от неизвестното и непознатото. Ако се приспособявате постепенно към промените, ще се сдобиете със силата на вибрацията на 13 и ще намалите вероятността да ви сполетят злини. 13 е свързано с гения, а също с пътешествениците, които разчупват рамките на традиционното и правят най-различни открития.

     14 -  Движение…предизвикателство

    14 е числото на белязано с магнетизъм общуване с хората чрез писателство, издателска дейност и всички останали медии. На хората с това число се отразяват благотворно периодичните смени в работата. Имат късмет във всичко, свързано със спекулативни сделки, щастливи са и когато се предвижват, пътуват и опознават страни и народи. Но и печалбите, и загубите понякога са временни заради силния повей на промените, който неизменно присъства. 14 ви предупреждава, че ви застрашават злополуки, свързани с природните стихии: пожари, наводнения, земетресения, бури и други (те не са неизбежни, но бъдете предпазливи). Има риск да зависите от съветите на хора, които тълкуват превратно нещата. Погрешно е да се осланяте на другите. Следвайте интуицията, вътрешния си глас. “Късметът” на 14 включва паричните сделки и хазарта, но неизменно съществува опасност да загубите заради лоши съвети, давани ви от другите, или защото сте се предоверили.

      15 - Магьосникът

  15 е число с дълбоко езотерично значение, алхимична вибрация, чрез която се проявяват всички магии. Изключително щастливо число е и носи в себе си същината на вълшебството. 15 е свързано със “сладкодумниците” с красноречието и музикалния и театралния талант. Хората с това число са надарени с интересен характер и силен личностен магнетизъм, с огромно обаяние. Вибрацията на 15 носи късмет най-вече в печеленето на пари, в получаването на подаръци и услуги от другите, защото въздейства мощно върху алтруистичната им природа. Съставното число 15 е изключително щастливо. Вие сте благословени със способността да ощастливите много другите и да озарите мрака с ослепителна светлина, стига да не използвате тази вълшебна вибрация за егоистични цели.

      16 - Съборената цитадела

      16 е изобразявано от древните халдейци като “кула, която е ударена от гръм и от която пада човек с корона на главата”. То ви предупреждава, че е възможно да претърпите злополуки и плановете ви да се осуетят и провалят. Трябва да посрещнете предпазливо предизвикателството на 16, така че въздействието му да бъде смекчено. За да избегнете фаталистичната тенденция на 16 като рождено число, трябва да правите всичко възможно, за да обмисляте предварително плановете си до най-малките подробности и да предотвратите провала. 16 съдържа и задължението и отговорността на простото число 7 да се вслушвате във вътрешния си глас, който неизменно ще ви предупреждава своевременно чрез сънища или вашата интуиция за надвиснала опасност, така че да я избегнете. Не бива да пренебрегвате вътрешния си глас. Може да сте щастливи другояче освен чрез водачество на върха (Кулата и Короната) - като се откажете от славата и известността и така да притъпите отрицателния аспект на 16.

          17 - Звездата на Влъхвата

        Това е силно духовно число, изобразявано символично от древните халдейци със Звездата на Венера с осем върха. Звездата на Влъхвата е образ на Любовта и Мира и ви предвещава, че с високия си дух ще преодолеете изпитанията и трудностите от началния период на живота си, а също и несполуките в личните отношения и на професионалното поприще. 17 е “числото на Безсмъртието” и показва, че името или целостта ще го надживее. Това съставно, или двуцифрено число е изключително щастливо, но трябва да имате предвид едно. Редуцирано, то се равнява на простото число 8, което е кармично число.

         18 - Сблъсъкът между духовното и материалното

    18 олицетворява материалното, което се домогва да унищожи духовното в природата. Често свързва хората и цялостите, представяни от него, с ожесточени разпри в семейството, с войни, обществени размирици и революции. В някои случаи означава и че ще спечелите пари или ще се издигнете, като прилагате тактиката “разделяй и владей”, чрез война или друг конфликт. Предупреждава, че могат да ви предадат или измамят и “приятели”, и врагове, а също че можете да пострадате от природни стихии, например от пожар, наводнение, земетресение, бури, ел. ток или гръм. Ако ли пък рожденото ви число е 18, трябва да проявите изключителна предпазливост и внимание, за да посрещнете предизвикателствата и опасностите на това съставно число. Единственият начин да разсеете и притъпите влиянието му е духовността, като неизменно отвръщате на омразата и измамите с щедрост, любов и прошка, и “обръщате и другата страна” и отговаряте с добро на злото, с великодушие на жестокостта, с честност на безчестието, с чест на безчестието. Така вибрацията на 18 може да бъде използвана, за да получите просветление. Родените на 18-ти от всеки месец сами са избрали между преражданията (подобно на Исус Христос) тази дата като най-голямата проверка на своята душа и стойност. Редуцирано, числото 18 се равнява на 9 - “Края на началото”, “Алфата и Омегата”.

     19 - Повелителят на небесата

   19 е едно от най-щастливите и благоприятни съставни числа. Изобразявано е като Слънцето и е наричано Повелител на небесата, понеже олицетворява победата над всеки временен неуспех и разочарование. Благославя хората и цялостите, представлявани от него, със силата на съставното число 10, но без опасността от злоупотреби, която му е присъща. Това число предвещава щастие и удовлетворение - успех във всички начинания и в личния живот. Ако 19 е число на името, то, разбира се, трябва да бъде разглеждано заедно с числото на раждане, което може и да не е толкова щастливо. Е нищо не е съвършено, но каквото и да е влиянието на другото, вероятно не така щастливо число, 19 ще разчисти пътя ви и до голяма степен ще притъпи евентуалните отрицателни въздействия при пълния номерологичен анализ.

       20 - Пробуждането (Страшният съд или Чистилището)

       Освен че е наричано “Пробуждането”, това съставно число е изобразявано от древните халдейци и като “Съдът”. В определен период от живота си човек с число 20 изживява мощно пробуждане, което му носи нови цели, намерения и амбиции - призовава да действате в името на някаква велика кауза или идеал. Неговите планове могат временно да се натъкнат на спънки, които да забавят осъществяването им, те обаче ще бъдат преодолени, ако той се учи да е все по-търпелив (предизвикателството на числото 20) и да вярва все повече в силата си да преобразява света наоколо. 20 носи благословията на ярките пророчески сънища, а също и способността човек да осъществява добрите от тях и да предотвратява сбъдването на лошите. Това число не е материално, ето защо не се надявайте да постигнете чрез него финансов успех. Но който е доволен от вибрацията на 20, рядко обръща внимание на материалните въпроси. За него парите не са важни - а като цяло 20 му осигурява достатъчно средства, за да задоволи най-насъщните си нужди.

            21 - Короната на Влъхвата

       21 е изобразявано като “Вселената” и е наричано още “Короната на Влъхвата”. Предвещава успех във всичко и осигурява напредък, почести, награди и издигане и в живота, и в професионалното поприще. Олицетворява победа след дълга борба, защото "Короната на Влъхвата“ бива спечелвана само след продължително посвещаване, тежки душевни изпитания и редица други проверки на решимостта. Но въпреки всички спънки и съпротива човекът или целостта, благословени с числото 21, могат да бъдат уверени в окончателната си победа. Тази вибрация е изключително благотворна, а 21 е число на кармичната отплата.

           22 - Покорство – и предпазливост

      В древността 22 е било изобразявано като “добър човек, заслепен от глупостта на другите и носещ на гърба си раница, пълна с грешки”. В това изображение той като че не предлага закрила срещу кръвожадния тигър, готвещ се да му се нахвърли. Това число ви предупреждава да не изпадате в заблуди и да се пази от измама. Символизира добър човек (или цялост), живеещ в рая на глупците, мечтател, който се буди само когато е изложен на опасност, и то често когато вече е късно. Ако имате това число, трябва да се пазите от погрешни преценки и да не се доверявате на хора, които не го заслужават. В случай, че 22 е вашето число на раждане, трябва да сте предпазливи и внимателни, и в професията, и в личния живот. Кармичното ви задължение е да сте по-нащрек, да се преборите с “духовната” леност и да създадете у себе си духовната “нападателност” - да намерите приложение на силата си да променяте нещата и да предотвратявате провала просто като вярвате в своя успех. След като осъзнаете и приложите тази своя лична отговорност, ще станете господар на събитията, вече няма да сте заслепявани от глупостта на другите и ще постигнете целите и мечтите си.

          23 - Царската звезда на Лъва

        Това число въплащава кармичната отплата. То не само предвещава, но ви и гарантира успех в личния живот и работата, помощ от началници и покровителство от високопоставени люде. Изключително щастливо е и закриля всячески хората и цялостите, представлявани от него. Както винаги, числото 23 трябва да бъде разглеждано заедно с другите прости и съставни ключови числа, съставящи цялостния номерологичен анализ, който може да се окаже не чак дотам щастлив. Другите числа обаче нямат особен шанс да ви навлекат неприятности, ако в трудни времена над вас блести Царската звезда на Лъва. Няма число, което да оспори силата на Лъва.

       24 - Любов – пари - съзидателност

    И това число е изключително щастливо и се нарежда сред съставните числа на кармичната отплата, справедливо заслужена в минали прераждания особено когато е число на раждането. Предвещава съдействие от властимащите и близка връзка с високопоставени люде. Увеличава значително финансовия успех и щастието в любовта. Означава, че ще спечелите от любовна връзка, от съдебни дела, ако се изявявате в изкуствата, а също че ще притежавате магнетизъм, на който противоположният пол не може да устои. Единственото предупреждение, свързано с 24, е да не се отдавате прекомерно на страстите си и да не сте нагли в любовта, паричните въпроси и службата само защото всичко при вас върви по мед и масло. Не е зле да помните, че ако в този живот злоупотребявате с 24, в следващия може да бъдете орисани на изключително тежкото и неблагоприятно рождено число 18. Затова внимавайте да не пропилеете възможностите на съставните числа 23 и 24 и покрай изключителния си късмет да не станете егоисти и да не започнете да се отнасяте нехайно към духовните ценности. Не се поддавайте на склонността си да прекалявате и с всичко друго.

           25 - Прозорливост и анализ

    25 ви предвещава духовна мъдрост, натрупана чрез внимателно наблюдение на хората и нещата, и успех чрез познанията, придобити от опита. Силата на това число идва от преодолените в ранни етапи на живота разочарования, а също от рядко срещаната способност да си извличате поука от своите грешки. Имате много точна преценка, но числото 25 не олицетворява материалното, ето защо можете да проверите какви са шансовете ви да направите състояние само като анализирате всичките си съставни числа в пълната рождена дата и име.

       26 - Сътрудничество (без)

     Това съставно число вибрира по странен начин в съзвучие с уникална по своя характер сила, черпена от състраданието и всеотдайността, от способността ви да помагате на другите, но не винаги на самите себе си.
26 е изтъкано от противоречия. Предупреждава ви, че сте изложени на опасности, разочарования и провали, особено по отношение на амбициите, резултат от лоши съвети, неподходящи лични връзки и несполучливо партньорство от всякакво естество. Ако 26 е съставно ключово число на вашето име, може би е най-добре да го промените, за да получите число с по-благоприятно влияние. В случай пък че 26 е число на вашето раждане, т. е., не може да бъде променено, ви препоръчвам да не се хващате със съдружници и да работите сами, да не се вслушвате дори в добронамерените съвети на другите и да следвате единствено своите предчувствия и интуиция - макар че преди да действате, трябва да се уверите, че и те не съдържат недостатъци и няма да ви подведат. Трябва незабавно да стабилизирате доходите си, да пестите, да не пилеете пари за щяло и нещяло и да не влагате средства за осъществяването на чужди идеи. Инвестирайте в собственото си бъдеще, бъдете щедри с другите, особено с нуждаещите се, но наред с това градете и здрава основа за своето бъдеще.

        27 - Царската власт

     Това е чудесно, хармонично и щастливо число на куража и силата, в което е заложена и известна доза магия. Надарява хората и цялостите, които представлява, с обещание за власт и авторитет. Гарантира, че ще бъдете възнаградени от богата по- богато благодарение на градивния си труд, острия ум и въображението, че съзидателните способности са дали добри кълнове, които ще се увенчаят с богати плодове. Хората и цялостите със съставно число 27 би трябвало винаги да осъществяват оригиналните си идеи и намерения и да не бъдат възпирани или да се влияят от мнението на другите или от спънките, които те поставят пред тях. 27 е число на кармичната отплата.

       28 - Доверчивият агнец

    28 е число на стъписващи и отчайващи противоречия. То олицетворява многообещаващи, дори гениални хора или цялости с големи възможности и способности да постигнат нечувани успехи, които те нерядко постигат колкото да ги изгубят, ако предварително не са се погрижили за бъдещето. Това число предупреждава, че ще пострадате, ако се предоверявате на другите, че ще срещнете силна съпротива от страна на враговете си и съперниците си в работата, че има опасност да загубите съдебни дела с огромни последици и възможности да започнете живота си отново и отново от нулата. Ако 28 е число на вашето име, вероятно ще пожелаете да го смените, за да получите по-щастливо и благоприятно число. В случай че е число на вашето раждане и не можете да го промените, трябва да усвоите кармичните уроци на предпазливостта и добре обмислените планове. Постигнете ли го, отрицателното въздействие на вибрацията на 28 до голяма степен ще бъде притъпено. Разковничето е три пъти да мерите, преди да режете.

       29 - Избавление след тежки изпитания

     29 е може би числото с най-тежка карма. То ви подлага на проверка за духовна сила, на премеждия и мъки, сходни със страданията на Йов от Стария завет. Животът на хората с число 29 е изпълнен с несигурност, предателства и измама от страна на другите, с приятели, на които не може да се разчита, с внезапно появили се опасности, а също с много мъки и тревоги, причинени от представителите на противоположния пол. Това число отправя сериозни предупреждения и за личния, и за професионалния живот. Ако 29 е съставно ключово число на вашето име, повече от очевидно е, че трябва да го смените, за да се отървете от тази тежка вибрация.

Ако ли пък 29 е число на раждането ви, т. е. няма как да го избегнете, трябва съзнателно да положите усилия да притъпите и в крайна сметка да неутрализирате и заличите това кармично бреме. В конкретния случай с вибрацията на 29 (а тя носи със себе си и вторичната вибрация на 11, която също не е зле да прочетете, за да облекчите кармичното си бреме) не забравяйте, че ако развиете у себе си безпрекословна вяра в добротата и в собствените си сили… и непоклатим оптимизъм… те ще ви подействат като чудодеен цяр за проблемите, създавани от числото 29.

        30 - Самотникът - размисъл

     Това е число на размисъла и на духовното превъзходство над другите. Но то принадлежи изцяло на духовното и хората, представлявани от него, често се отказват от всичко материално не защото са принудени, а защото искат. И така, съставното число 30 не е нито нещастно, нито щастливо - може да бъде и едното, и другото в зависимост само и единствено от желанието на човека или целостта, която представлява. Вибрацията на 30 може да бъде много мощна, но обикновено е неутрална и е направлявана от волята на човека. Ако 30 е число на името ви или сте родени на тази дата, смятате малцина за свои приятели. По принцип сте мълчаливи и предпочитате да се усамотите с мислите си. Светските сбирки и многолюдните прояви не са ваша стихия. Не отричате щастието или успеха, но изпитвате удовлетворение по-често далеч от хаоса на тълпата, така че да използвате умственото си превъзходство, за да разработите нещо стойностно за света… да изложите върху хартия идеите си, които биха могли да го преобразят… или да запазите и развиете дарбите си, например артистичния си талант. Числото 30 предвещава живот в самота, който обаче често носи удовлетворение.

       31 - Далеч от света - отшелникът

     Хората с число на раждане 31 трябва първо да прочетат предния абзац - за съставното число 30, защото 31 е много сходно с него с тази разлика, че човек или целостта, олицетворявани от това число, е дори още по-затворен, самотен и откъснат от другите. Твърде често той е гениален или в най-лошия случай изключително умен. На някой етап от живота си най-неочаквано ще се откаже от бляскавите обещания на света, за да се потопи в спокойствието и ведрината на природата, а ако реакцията на 31 не е толкова ясно изразена, пак по един или друг начин ще се откъсне от шумотевицата на обществото. Хората с число 31 понякога са непреклонни в убежденията си и отстояват политическите промени, но в личните си навици са твърде консервативни. Дори сред навалицата такива хора нерядко се чувстват самотни и изолирани.

         32 - Общуване

    Това съставно число има същата магическа сила да привлича хората, както 14, и се радва на същата подкрепа от високопоставени люде, както 23. Прибавете към това вродената способност на хората с число 32 да омайват другите със сладкодумието си и ще ви стане ясно защо. 32 се слави още от древността като “вибрация на политиците”. Обикновено за хората с това число няма тайни в такива трудни поприща като рекламата, писателството, издателската дейност, радиото и телевизията, те са и големи работя ги. Но насред тази привидно щастлива мелодия се долавят и предупредителни нотки. 32 е изключително щастливо число само ако отстоявате неотклонно възгледите и преценките си и в артистичните, нематериалните неща, и в материалното. В противен случай има опасност намеренията ви да бъдат осуетени от упорството и глупостта на другите.

      33 - 

  Това число няма самостойно значение и носи същата вибрация, както 24, с тази разлика, че магията на любовта, обхватът на оригиналното и съзидателното мислене и обещание за финансово преуспяване са изразени дори още по-силно. Благодарение на двойното 3 хора, чието съставно число на името е 33, се радват на щастливи, безоблачни взаимоотношения с представителите на противоположния пол и на професионалното поприще, и в любовта и брака. Това е число на заслужена кармична отплата. Препоръчвам на хората с 33 да не злоупотребяват с невероятния късмет, който ще ги споходи в един или друг период от живота им, като се отдават на леност, прекалено високо самомнение и чувство за превъзходство. Стига да е придружена с чувство за хумор и неподправена скромност, вибрацията на 33 е невероятно щастлива.

            34 Има същото значение, както числото 25.

35 Има същото значение, както числото 26.

36 Има същото значение, както числото 27.

 

37 -

         Това число определено притежава своя сила. Свързано е със свръхчувствителните хора, които имат добри и верни приятели и притежават способността да привличат другите, особено в сферата на изкуствата, както и да работят съзидателно в екип. 37 слага ударението върху любовта и любовните връзки. Хората с това число изпитват подчертана потребност от хармония във взаимоотношенията. Постигат щастие и успех по-лесно, когато работят рамо до рамо с другите, отколкото ако са сами.

            38 Има същото значение, както числото 11 и 29.

39 Има същото значение, както числото 30.

40 Има същото значение, както числото 31.

41 Има същото значение, както числото 32.

42 Има същото значение, както числото 24.

 
          43

        Древните са смятали това число за нещастно и ако то е число на вашето име, не е зле да го смените, за да получите по-щастливо съставно число. 43 олицетворява бунтарството, склонността към революции, сблъсъци, битки и войни. Носи вибрацията на повтарящите се разочарования и провали.

 

44 Има същото значение, както числото 26.

45 Има същото значение, както числото 27.

46 Има същото значение, както числото 28.

47 Има същото значение, както числото 29.

48 Има същото значение, както числото 30.

49 Има същото значение, както числото 31.

50 Има същото значение, както числото 32.

 

 

51

         Това число притежава своята собствена сила. Свързвано е с войнствеността и предвещава неочакван напредък във всичко, с което се заемете. Особено благоприятно е за онези, които се нуждаят от закрила на военното поприще или във флота, а също на всички, свързани по един или друг начин с войската. Същевременно обаче ви предупреждава да се пазите от опасни врагове, а дори и от вероятността да бъдете убити, ето защо, ако числото на вашето име е 51, е по-разумно да промените изписването му, за да получите по-безопасно съставно число - и да забравите за славата.

 

52 Има същото значение, както числото 43.

 

В номерологията кармичните числа на името са до 60. От 53 до 60 се редуцират до една цифра. 53=8, 54=9, 55=10=1, 56=11=2, 57=12=3, 58=13=4, 59=14=5, 60=6.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753234
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031