Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2020 18:54 - Защо белият човек е връх на еволюцията
Автор: andorey Категория: История   
Прочетен: 3019 Коментари: 15 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Някой веднага би казал, че с подобни разсъждения се връщаме в 18 век и би ме обвинил в расизъм, според заглавието. Въпреки това поемам риска да разсъждавам нататък.
    Защо действително белият човек е връх на еволюцията - поради няколко прости причини. В процеса на историята, белите хора са се доказали като най-смели, най-дейни и най-предприемчиви. Белите хора са тези, които са обиколили и опознали земното кълбо. В Европа, а по-късно и в Америка, т.е. отново сред белите хора се зараждат основите на съвременните науки, като се започне още от 13-14 век и особено интензивното развитие на различните видове науки през 17-19 век. Този процес продължава и до днес, затова белите хора определят развитието на живота на нашата планета. 
    Черните, жълтите, червените хора, са се доказали като по-статични. Бих казал, че това доказва и тяхната боязливост, т.е. статичността се определя от боязливостта или може би обратното, статичността я поражда. От друга страна, например по отношение на човешката физика е доказано, че има някаква макар и минимална разлика, например в мускулните влакна на черните и белите хора. Навремето бях чел, че мускулните влакна на чернокожите имат с 10 процента по-голяма сила и интензивност, така да го кажем от тази не белите хора. И това е научно доказан факт. Затова и при бягането на къси, а и на дълги дистанции, на финалите освен чернокожи рядко виждаме бял бегач.   
    Аз като пътувал доста по света и срещал всякакви видове хора би трябвало да кажа, че хората са еднакви. Да, това действително е така, хората са еднакви или пренебрежимо различни, във физическо, умствено и всякакво друго отношение. И все пак, за добро или за лошо именно белият човек е изградил съвременната цивилизация, такава каквато я познаваме. А това показва следното - именно белият човек носи отговорност не само пред бялата раса, но пред цялото човечество за своите дейстивия. Това ще рече, че да си връх на еволюцията е преди всичко отговорност. Ние белите хора носим отговорност не само пред себе си, но и пред цялото човечество за пътя по който вървим, за цивилизацията, която творим и т.н.
    Така че тук расизъм няма - този който е връх на еволюцията, той носи най-голямата отговорност. Успех на изборите г-н Тръмп !





Гласувай:
7



1. barin - Здравей, Андрей. Бялата раса е п...
02.11.2020 19:03
Здравей, Андрей. Бялата раса е петата, която е на най-високо стъпало. Не вярвам другите да изчезнат напълно, може би с изключение на червената. Индианците са намаляли много. Из църквите тръбят, че в началото на века ще се появи шестата раса, която ще спаси планетата, но засега не виждам такива признаци. Всички учени, хора на изкуството и интелигенцията със съвсем малки изключения са бели. Затова белите откриха новия свят, а не Монтесума да отиде в Барселона.
Поздрави!
цитирай
2. radostinalassa - Видя ли, младежо...
02.11.2020 19:11
култовата снимка в блога ми? разликата между мозъчните гънки у негърка и немски математик е поне 60%. Та за какво може да говорим оттук нататък?
цитирай
3. raders - :) Да, но едно време олимпийският ...
02.11.2020 19:23
:) Да, но едно време олимпийският шампион на дълго бягане Бекила Абебе успял да избяга от един лъв, който го подгонил из саваната. На тази сцена случайно присъствал някакъв англичанин, след което го завел на Олимпиадата и нашият човек без проблем станал шампион. Участваше май в отбора на Етиопия.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Поздрави, Андрей!
02.11.2020 20:22
Безспорен връх е белият човек, въпреки ,че се твърди ,че интелектуално, жълтият го превъзхожда? С няколко процента
Считач ,че е такъв, защото превъзхожда другите с нещо безспорно ! Изобретателността! Без да има модел пред себе си- създава !
Защото лесно е да правиш нещо, когато имаш модел пред себе си
Разправят как е осъществен промишления бум в Япония! По същия начин е и в Китай днес!
Първите закупени фабрики са ги разглобили до послдното винтче И са ги разучили всячески И най- вече, какво може да се направи на тази база- допълнително!
Така са и черните в спорта Бели треньори са ги учели Преди това са ги биели като тъпани Но на база наученото от белите, правят бум!
Навсякъде-първо в Баскетбола и в бяганията, сега вече и във футбола И не е далече денят , когато отбор от Африка ще е световен шампион опо футбол Защото, без африканците, клубният футбол в Европа е нищо! А много от тях са и.натурализирани!

Хубава вечер, Андрей!
цитирай
5. morskipesni - Бели- бели, ама някои са по-бели.
03.11.2020 14:02
например немците. Даже и аз поизбелях покрай тях, 14-та година :))))
цитирай
6. krumbelosvet - евреите
04.11.2020 04:44
бели ли са? Хазарите - със сигурност.
цитирай
7. andorey - За евреите не съм много сигурен да си ...
04.11.2020 06:15
За евреите не съм много сигурен да си призная. В нашите народни песни се пее за жълтото еврейче - търговче, та не съм много сигурен...
цитирай
8. shtaparov - Prisaediniavam se km tvoeto mne...
04.11.2020 06:48
Prisaediniavam se km tvoeto mnenie- prav si!
цитирай
9. andorey - Здревей, Иване, да с твоето допъ...
04.11.2020 07:58
Здревей, Иване, да с твоето допълнение се очертава следната картина. Черните имат няколко процента във физката, жълтите в акъла, а всъщност белите доминират. Каква точно е причината, изобретателността, смелостта или нещо друго? Явно е нещо, каквото и да е...
цитирай
10. radostinalassa - Сега се опитват да имитират и С - 400
04.11.2020 17:56
Но когато се опитат се включва програма, която изтрива всичко. Затова казваме, че китайзите са имитатори. Както и тюрките.
цитирай
11. leonleonovpom2 - Поздрави , Андрей!
04.11.2020 19:26
Спомням си преди години, бях в началото на работната си кариера!
Един професор, когото уважавам много ,се върна отдългосрочна командировка в Япония При среща, след обичайните приказки, го попитах, леко иронично:
- Кога ще станем като японците?
Той се стресна Погледна ме изпитателно И каза:
- Ваньо/ така ме нарича и днес/, не очаквах това от тебе! След години публично каза ,че съм му бил най- добрият студент? От десетки випуски?
-Защо мислиш така? Ти, например ,с нищо не им отстъпваш! Те са само по- организирани и по-дисциплинирани от нас !Ти , ако си там, не ти, те ще се учат от тебе?
Не му повярвах, но сигурен съм ,че не е говорел празни приказки, за да ми повдигне самочувствието!

Хубава вечер, Андрей!
цитирай
12. radostinalassa - Китайците са по - несъвършени от нас
04.11.2020 19:59
Те се раждат в 9 лунарен месец, но отговарят ня седми. Затова са по - дребни, безкосмести и жълти. Те не различават 2 ноти и 2 букви - Р и Л.
цитирай
13. andorey - Привет, Иване, аз чух една друга ...
05.11.2020 10:19
Привет, Иване,

аз чух една друга приказка за японците преди време, казана от един японец. Той е казал - един българин е много повече от един японец, двама българи и двама японци горе долу са равни, ама трима японци са много повече от трима българи... Сещаме се за какво става въпрос... много мъдро изказване, ние си го знаем това.
цитирай
14. radostinalassa - Китайците и японците са дисциплинирани
05.11.2020 15:37
Което не може да се каже за нас и русите. Дисциплинираността не върви паралелно с най - умните хора.
цитирай
15. radostinalassa - Ако онзи руснак, който е бил дежурен в РЛС преди години...
06.11.2020 08:19
беше така дисциплиниран,, досега светът нямаше да го има в днешния вид. Когато апаратурата отчита, че към СССР лети американска ракета той решава, че не е възможно янките да изпратят само една ракета и не задейства Мъртвата ръка или друг план.
Сега според проф. Савелъев китайците ще правят церебрален сортинг, за да открият гениите си. Явно те не се проявяват по друг начин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: andorey
Категория: История
Прочетен: 2149522
Постинги: 354
Коментари: 2326
Гласове: 5600
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031