Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2020 12:14 - Секретна информация от базата на извънземните в Тихия океан доказва че траките са основатели на световна цивилизация
Автор: andorey Категория: История   
Прочетен: 1275 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                                                          На Безистена, с приятелски поздрав!


     Секретна информация, получена от илюстрована детска енциклопедия, която информация обаче е достъпна само за запознатите с древната българска история, доказва за пореден път, че траките са основатели на световна цивилизация. Тази цивилизация се е разпростряла на огромна територия от Европа и Балканите, през Индия, чак до Австралия и островите в Тихия океан. Вероятно става въпрос за митичната Лемурийска цивилизация, съществувала по времето на Атлантската цивилизация, и вероятно по древна от нея.
     Благодарение на мощното културно излъчване, разпространило се сред половината свят преди повече от десет хиляди години, и до днес е запазен споменът за тази цивилизация. Според писателят-екстрасенс Едгар Кейси (1877-1845) тази цивилизация е основана от духовно издигнати същества и се противопоставяла на атлантската цивилизация, представителите на която, отново според Едгар Кейси, били задържани на земята заради лоша карма.  
     Така благодарение мощното духовното наследство на лемурийската цивилизация днес ние може да придобием представа за някои тракийски обичаи, които остават загадка за нашите кабинетни историци, но не и за ентусиазираните изследователи на нашето минало, патриоти, неуморни радетели за доказване на истинската българска история.
     Един такъв обичай е танцът с копия, наречен колабризмос или колаврисмос, които се изпълнявал от тракийските войни или жреци. Нямаме запазени подробни сведения за този танц, но сега вече може да го възстановим, откривайки същият този танц сред австралийските аборигени.


image



     Не е чудно, предвид обхвата на лемурийската цивилизация, че този танц се нарича по същият начин сред автохтонните австралийски жители, а именно коробори. На английски името на танца се изписва като corroboree. 

image


     От поколение на поколение аборигените предават приказки, песни и традиции. Обредният танц коробори, чрез песен, музика и движение разказва за миналото на Австралия и поддържа културата жива. Коробори е също така военен и ловен танц, както е и колаврисмоса при нашите предци, балканските траки.

image

     Велика е е Божият промисъл, велика е била и Лемурийската цивилизация, горди потомци на която днес са австралийските аборигени, папуасите от Нова гвинея, балканските българи,преки потомци на траките и още много знайни и незнайни племена и народи по цял свят. Иисус и Богина Диана да ви закрилят! Поздрави на всички вас!















Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: andorey
Категория: История
Прочетен: 2148971
Постинги: 354
Коментари: 2326
Гласове: 5598
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031