Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2016 11:56 - САЩ обяви война на блогарството в България и си подсигури безплатни донори на органи за войниците си в скоророшната си война на българска територия
Автор: latestnews Категория: Политика   
Прочетен: 8910 Коментари: 11 Гласове:
8

Последна промяна: 26.09.2016 13:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
САЩ направи България опасна територия и територия за живот под риск! (Човешките права са отишли да си попасат тревица на някоя горска полянка под управлението на ГЕРБ).

Ха честит ви Геноцид, честити ви "привилегии", честита Ви сега Демокрация. Рипанйете по площадите даде реални резултати както и напъните на Соломон Паси за война и за забрана на блогарството!

1.)  САЩ си подсигури безплатни донори на органи за войниците си в скоророшната си война на българска територия
Моля, четете и освен да четете ви препоръчвам и мислете! Предрекох ви само преди три месеца мобилните крематории след като генералите на НАТО от САЩ отвориха Втори Украински фронт в България и те решиха отново да съм им Ванга.
Какво друго да коментирам? Тоя филм го гледаме в момента в Украйна, Либия, нагледахме се на него и в Югославия, в Палестина. Чак ми се драйфа от гледки. И шведската социална служба стори същото с Доня Хассан. Въобще, замислете се колко сте лекомислени, барабар с управляващите ви продажни!

2. ) Освен във война, и в мир, тоя обмен подсигурява ежедневно изчезване на блогари за органи, "Самообесили" се в килии на американски затвори, също като румънеца Гучифер и като бъдещия по следите му варненец Красимир Николов. Очаквайте блогорамата да бъде не само блокирана но и обезлюдена! Зарибяването започна! Уж с "тежки" престъпници, а може би цели просто критиците на режимите им на средно и на леко ниво и дори дилетантите-блогари, хора като мен и вас?

Под термина "потенциален терорист" (моля, прочетете си сами текста отдолу!) може да бъде забран за САЩ с конвой на ЦРУ или поне до някоя най-близка на българска територия, американска база, всеки мислещ и разсъждаващ в електронното и в съседското на блога и на кошарата, пространство, българин! Тук тълкуването е фриволно, само изчезването и смъртта са реални!
"Потенциал" е трудно доказуема дума, защото тя касае БЪДЕЩЕТО и бъдеще ВРЕМЕ, и в този случай ЦРУ и войницте от американските бази с началниците им харесващи си този или онзи мислещ българин, ще изпреварят Ванга по четене и адекватно реагиране на бъдещето. Не че тази супердемократическа практика да не е вече била упорито упражнявана в хипердемократичните им държави, та нали шведската и американска социални служби от 50 и кусур години насам разбиват живота на милиони родители, само в Швеция на половин милион по официалната статистика, защото взимат хляба на баба Ванга и четат в бъдещето, но ето, че вече и американската армия няма да им изостава по петите!


България е първата европейска страна, която подписа споразумение със САЩ за обмен на отпечатъци и ДНК профили. Това било стъпка към "безвизов режим" (а на кому са нужни визи по време на органна криза при война?) . Но г-жа Бъчварова едва ли е гледала филмите на Майкъл Муур нито е чела мнението на интелектуалци като Ноам Чомски за отношението на САЩ към България, а явно й липсва аналитическа способност и не следи и военните новини (За какво му е на вътрешен министър да чете външно-политически новини), когато са останали малцина българи за продан в затворите на САЩ и органо-обмен?

 
image
 
Снимка МВР
Вътрешният министър Румяна Бъчварова и секретарят по вътрешна сигурност на САЩ Джей Джонсън подписаха в петък във Вашингтон междуправителствено споразумение за прилагането на спогодбата от 2012 г. между България и САЩ за сътрудничество в предотвратяването и борбата с тежката престъпност, съобщава МВР.
Прилагащото споразумение предвижда равнопоставен и реципрочен обмен на информация – дактилоскопични данни и ДНК профили с оглед превенция и разследване на тежки престъпления. Документът е от съществено значение за повишаване на сигурността и защитата на гражданите на двете страни, особено в контекста на недопускането на пътуване на лица, свързани с терористична дейност. Той ще подпомогне дейността на структурите за сигурност на България и САЩ при идентифициране на потенциални терористи или лица, представляващи друга заплаха за националната сигурност, както и извършители на други тежки престъпления като трафик на хора, контрабанда на нелегални мигранти и злоупотреба с документи за пътуване.
Преговорите по прилагащото споразумение бяха финализирани по време на работното посещение на министър Бъчварова в САЩ през юли 2016 г. Документът дефинира процедурите за практическото изпълнение на споразумението от 2012 г., като определя реда и процедурите за обмен на дактилоскопични данни и ДНК профили. Финализирането на споразумението бе и една от предпоставките за постигането на напредък в преговорите за безвизов режим между България и САЩ.
Подписването бе част от работно посещение на вицепремиера Бъчварова в САЩ за 71-та сесия на Общото събрание на Организацията на обедините нации (ООН) в Ню Йорк 18 – 23 септември.


За Агенция “Фокус” вицепремиерът Бъчварова заявила, че изготвеното в необичайно кратки срокове споразумение урежда детайлите по осъществяването на обмен на информация между българската и американската страна. По думите й, то е изключително важно, защото дава много възможности за работата на службите и в двете държави по ограничаване на тежката престъпност, на нелегалния трафик, на терористичните заплахи. Министър Бъчварова изтъкна, че успешното изпълнение на договорените със САЩ споразумения ще даде предимства при продължаването на разговорите за безвизово пътуване на българите. Вицепремиерът подчерта, че България е първата европейска държава, която финализира това споразумение и го подписва. Според нея това показва доверие и добро сътрудничество. Споразумението дава възможност за проверки в по-широк кръг бази данни, които да ни ориентират за характера на потока, минаващ през България, да ограничат опасността от преминаване на чуждестранни бойци или на хора, които са заподозрени в участие в терористични мрежи. Министър Бъчварова заяви, че резултатът от прилагането на това споразумение означава по-висока сигурност и по-добра превенция на тези основни проблеми.
източник/линк:
http://www.segabg.com/article.php?id=823611

К О М Е Н Т А Р И
Като не остана друго за продан, дойде ред и на пръстовите ни отпечатъци!
Атанас Димитров 24 Септември 2016 20:33
 
Ето защо Пепи Гела почва да събира след седмица масово отпечатъци image
Тодор1 24 Септември 2016 20:33
 
Ами първата ,като най -умни!
Стъпка на продажното ни управление към тотален контрол върху българите,пускайте ги до всички бази данни,продавайте!
Берсерк 24 Септември 2016 20:37
 
Първи сме по слугинаж в цяла Европа! Баси падението!

fierce 24 Септември 2016 20:38
 
Атанас Димитров
24 Сеп 2016 20:33
Мнения: 21,003
От: Palestinian Territory, Occupied
Скрий: Име,IP
Ето защо Пепи Гела почва да събира след седмица масово отпечатъци

никой официално не разпространява информацията,
че пациентът може да откаже даването на отпечатъци,
а болницата не може да откаже лечението му!
та така! Don 24 Септември 2016 20:43
 

Прав е fierce. Не си давайте пръстовите отпечатъци. Болниците не могат да ви откажат обслужване на това основание.
А иначе 1984 ряпа да яде.
Bont 24 Септември 2016 20:44
 
С тия отпечатъци е ад по болниците . По 20 мин. чакат хората , за да им снемат отпечатъци. Често не става , системата отказва . Болни хора на опашка , дори в инвалидни колики . Такова унижение , такава мизерия на духа ......
А тя цялата работа каква била ......Бъчи веднага припна при менторите .
Турция също ще има базата данни.
Друго останала да продадат от татковината ?
Ама, на такъв офчи народ - такъв хомот. Survivors 24 Септември 2016 20:45
 
Безродници продажни. Продавате вече не само интересите ни, ресурсите ни, а вече в плът и кръв.
равнопоставен и реципрочен обмен на информация
Виж ти - значи те ще ни пращат данни за толкова съществените за нас техни престъпници.
Deqerven 24 Септември 2016 20:49
 
А чиповете кога? То май вече нямат нужда от тях, смартфоните вършат чудесно същата работа. И доброволният ексхибиционизъм във фейсбук. На тарамбуките, поне изловените, снемат ли пръстови отпечатъци? rover 24 Септември 2016 20:49
 
нема такава територия! image


Значи да се разберем.
Пепи Москов събира данни за всеки българин и ги праща в Турция и САЩ.
Пепи Москов събира данни за ДНК профили и ще ги праща в САЩ.
Нали ви е ясно, че това е достатъчно основание тоя хомункулус да бъде изправен пред съответния съд за национално предателство? Заедно с менторите му и коалиционните му партньори. Стайнбек 24 Септември 2016 20:52
 
Ето смисълът какъв е:

за органи на рептилите.

Тези данни имат смисъл само за престъпници, а тези, които Пепи събира - за донорство.

маргаритка2 24 Септември 2016 20:57
 
Да, седя зад думите си!

Няма друг възможен смисъл.

Досега САЩ отказвали ли са да ни предадат наш престъпник? Ние на тях?

Даже оня завалията дадохме на Турция преди да го поиска!

Единствената възможна причина е донорство.

маргаритка2 24 Септември 2016 21:02
 
Предполагам, че за Съд трябва тези, които са подписали, а това са споменатите от мен.

Don 24 Септември 2016 21:06
 

Чета отново дописката и просто не вярвам на очите си. Възможно ли е Бъчварова до такава степен да не е в час, та да не разбира какво означава подписаното от нея споразумение? Възможно ли е цял експертен състав на МВР и МНЗ да се е направил на напълно неадекватен, та да е посъветвал министерката да подпише този скандален документ? И накрая, възможно ли е България да е толкова изпаднала страна, та да се съгласи на толкова рабска зависимост, каквато не е демонстрирала и царска България спрямо Райха?

Стайнбек 24 Септември 2016 21:06
 
Д-р Светлозар Сардовски

П.П. Призовавам да се бойкотира тая идиотия с пръстовия отпечатък. Просто болничния персонал трябва да информира пациентите, че имат право да откажат сканиране на пръстовия им отпечатък и който има акъл ще откаже. Разпространете го, моля.


Натисни тук

axsbf67 24 Септември 2016 21:14
 
България, и по-точно едно от политическите ръководства на страната, призна също така ПЪРВА независимостта на БЮРМ. И какво се получи?
Вчера някакъв двугънков изтрещял млати с чук паметна плоча?!?!?
Едва ли от най-извънредно-изключително-ненадминато най-големите мошеници - САЩ, ще получим нещо добро в замяна.
Всъщност, за последните 25 години може ли някой да посочи поне един жест, действие, дейност или инициатива на САЩ към България, които да са донесли полза и добро за България и населението й? Моля да не се посочват измекяри политици, които доста намазаха и намазват от "дружбата" със САЩ.

fierce 24 Септември 2016 21:14
 
Ловкия
24 Сеп 2016 21:10
Мнения: 46,728
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Може ли някой от изказалите въмущението си под тая новина да сподели как това споразумение ще навреди на него лично

не желая пръстовите ми отпечатъци и днк профилът ми да се развяват където и да е!
това са лични данни и аз решавам на кого да ги предоставя, когато съм лишен от права,
въпросът е на друга плоскост!
цвък отказа да даде пръстови отпечатъци, въпреки, че законът го задължаваше!
що?!?

Bont 24 Септември 2016 21:19
 
Пепи готиното така е втасал , че ако в БГ има опозиция /а такава няма / , това правителство ще падне за месеци като отсечена кайсия /както казва народа/ .
Преди дни го Ахчиевата го изобличи за играта му с ваксините с Турция . Уволни веднага бушон - шефа на Бул био.

Mixy 24 Септември 2016 21:21
 
Начи ние ще им даваме всички данни, които ни поискат, а те ще ни потупват по рамото (в добрия случай) или ще ни таковат по-надолу (в не толкова добрия случай). И то тъкмо след като за лечение вече ще се изисква пръстов отпечатък. image

 
 



Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. dimat - Абе,ХОРА?!
26.09.2016 12:31
Нима все още си въобразявате,че в тази кошара Територията(бивша държава България),все още има човешки същества,формиращи някакъв си,"народ"?!

ОСТАВЕТЕ ГО НА МИРА НАЙ-ПОСЛЕ ТОВА СТАДО ОТ БЛЕЕЩИ ОВЦЕ,ДА СИ ИЗЖИВЕЕ И ЛИЧНАТА СИ БИОЛОГИЧЕСКА СМЪРТ И СМЪРТТА НА "РОДИНАТА" СИ!

На това Стадо,ако ще по всички телевизионни канали да му предават само клипа "Стената" , но само частта до изсипването на зомбитата в месомелачката и непрекъснато да му мелят в (без)съзнанието,че това го очаква,АКО НЕ СЕ СЪБУДИ И ВЗЕМЕ В РЪЦЕ,то може и да се откаже да гледа телевизия,но НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОТУЧИ ДА НЕ МИСЛИ!
цитирай
2. latestnews - жалко е че хората си въобразяват
26.09.2016 12:47
Че една тулумба боб и малко собствен пипрец доматки и най-близката пещера ще ги спасят...
цитирай
3. bubolina111 - Всеки подгрява собствения си АД!
26.09.2016 16:57
Всеки подгрява собствения си АД!
цитирай
4. bojinkata - Обменът е едностранен! За сведение ...
26.09.2016 18:04
Обменът е едностранен! За сведение на изпращачите![
цитирай
5. raders - Щеше да бъде интересно, ако не беше ...
26.09.2016 19:16
Щеше да бъде интересно, ако не беше толкова нелепо. Не че ми са приятни американците, но глупостта на този текст е впечатляваща.
цитирай
6. latestnews - Щеше да бъде интересно, ако не беше ...
26.09.2016 21:25
raders написа:
Щеше да бъде интересно, ако не беше толкова нелепо. Не че ми са приятни американците, но глупостта на този текст е впечатляваща.


Извинявайте, но ние имаме традиция още от Свинаров да им ходим на крак да си каним Злото със Сто свещи
цитирай
7. kolevn38 - СУПЕР!
27.09.2016 07:23
ДА ПРОДАДЕМ ОРГАНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БЛОГЪРИ В БЛОГ.БГ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. А НА РУСНАЦИТЕ ДА ГИ ПОДАРЯВАМЕ!
цитирай
8. oia - Кога ще проумеете, че злото няма ...
27.09.2016 09:15
Кога ще проумеете, че злото няма окраска.Това дето са боядисали човечествето в оранжеви, сини ,червени е играта на заблудата и невежеството, за да обслужва злото. Едни и същи през вековете предизвикват всички ужасий на земята. Не разбрахте ли, че са от едно котило---леви, десни--за пари всичките са бесни.
Това, което правят кукловодите--- световните разбира се--- е да поддържат полярностите, а не баланса. За това винаги предизвикват някъде да има раздори,
а на тях им е все тая, къде ще подкладят огъня. Нищо лично--това е смо едно
мое мнение.

цитирай
9. latestnews - ДА ПРОДАДЕМ ОРГАНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ...
28.09.2016 14:00
kolevn38 написа:
ДА ПРОДАДЕМ ОРГАНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БЛОГЪРИ В БЛОГ.БГ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. А НА РУСНАЦИТЕ ДА ГИ ПОДАРЯВАМЕ!


Не мисля, че блогърите в блог.бг сме червени. Тука пишат хора разни.
А не мислите ли че по време на война никой не го е еня за боята.
Крематориума в Киев си пуши, имаше там и стая за изтезания на русняци. По-скоро на ЕТНОС налитат, а не на партийна боя.
цитирай
10. latestnews - Това, което правят кукловоди...
28.09.2016 14:03
oia написа:

Това, което правят кукловодите--- световните разбира се--- е да поддържат полярностите, а не баланса.


Значи, както вече споменах, имаше генерал от НАТО - американец който открито призоваваше за отваряне върху наши земи на Втори украински фронт т е за пренасяне и разпалване на украинската война и в Румъния, Полша, Балтийските и в България.
От войната едва ли има по-голяма полярност. Вече й подсигуриха и органите.
При тази тяхна трескава подготовка се питам единствено дали ще ги тръгнат по болниците с тия днешните ни закони при "смърт" в болница или ще става в американските им бази или в мобилните им крематориуми по украински образец??? Явно журналистите ни не желаят да се ровят в украинските новини на деня. Което е жалко
цитирай
11. krumbelosvet - Народят не е овчи.
08.12.2016 12:54
Кой народ се спаси от цветна революция? Китай от раз и Русия след дълга борба. Европа вече е поробена, с Германия начело. Моля, не ругайте народа си, преди ДА ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО. А колевм стигна и до садизъм. Много фоби и анти са го правили, не е ново.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: latestnews
Категория: Политика
Прочетен: 1168575
Постинги: 2021
Коментари: 478
Гласове: 236
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031